Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. mt46
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. mt46
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. vidima
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. vidima
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
29.11.2007 17:17 -
Нещо старо , ама вярно
От 2006г
Сравнителен тест на български кисели млека
Тегло на съдържанието |
Най- доброто -с грамаж по-голям от 400 g – Бор Чвор (450 g) и Топ-милк (450 g) |
Масленост на киселото мляко |
Най- доброто-Бор Чвор, Баба, Доброжанско |
Водно съдържание на киселото мляко |
Най- доброто-Данон, Доброжанско, Баба |
Живи клетки (Streptococcus thermophylus, Lactobacillus bulgaricus – брой живи клетки |
Най- доброто- Топ милк, На дядо от село, Пършевица |
Аз лично консумирам Пършевица – защото е “ЖИВО МЛЯКО” (с голям брой живи клетки- значи малко консерванти ).
аз четох, че ако срока на годност е повече от седмица, киселото мляко едва ли е ЖИВО. Живите бактерии, дори да са съществували в млякото умират до няколко дни.
цитирайТърсене
За този блог
Гласове: 809
Блогрол