Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2008 08:48 - ВОДАТА ПОПИВА ЦЯЛАТА ЗЛОБА, ЗАВИСТ И СТРЕС
Автор: reala Категория: Бизнес   
Прочетен: 1467 Коментари: 0 Гласове:
2



Алоис Грубер, изследовател от Австрия, подсказва, че днес можем да докараме вода от хиляди километри с помощта на високо налягане. В природата реките и ручеите текат по плавно извити русла. Но във водопроводната мрежа водата многократно завива под прав ъгъл. След всеки такъв ъгъл нейната структура все повече и повече се разрушава. Кристалите на тази вода са с различна форма, но всички са деформирани, нямат никаква симетрия и красота. В тръбите на парното тече невитализирана вода, тя е гнила и краде енергия от растения, животни и човека. Във водопроводите на големите градове водата се движи в затворен цикъл. След агресивна химическа обработка и филтри тя пак се връща в домовете ни, съхранявайки спомена за химикалите и за насилието от мощните филтри. Но още по-силно е информационното замърсяване при протичането й през тръбите край хиляди и хиляди домове. Водата се замърсява и духовно и това въздуше достигнало огромни параметри. Защо? Водата попива цялата злоба, завист, стрес. И когато попадне в организма ни, тя е почти мъртва.
Нашата земя представлява гигантски съд с вода, в който съществува всичко живо. Съвременните технологии ни позволяват да проникнем дълбоко в Космоса - когато се опитваме да открием живот на други планети, на първо място се проверява дали там има вода. Всеки знае, че животът на Земята без вода е невъзможен. Сигурно е, че първите организми са се появили във водата. Естествено, по-късно организмите са се адаптирали да съществуват извън водата. Аз не мисля, че това е случайност. Неслучайно още в началните стихове на Библията се споменава за водата. Когато се говори за създаването на света и човека, първо се споменава водата. Както къс глина съдържа в себе си всички несътворени скулптури, така и във водата се намират праобразите на всички бъдещи живи организми. Ето как водата въплъщава замисъла на твореца. Но за започването на всеки процес е необходим импулс. Мъдреците от древността са смятали, че импулс за възникване на живота е била първичната божествена искра. Имено тя „записала” последователността на понататъшното развитие във водата и как всеки вид живо същество да достигне своето съвършенство. Навярно науката никога няма да си обясни самия процес на сътворението. Но в Корана например се казва, че водата е участвала в него по волята на Бога. Мисля, че учените трябва да отделят особено внимание на това как водата взаимодейства с молекулите. На молекулярно равнище тя създава структурата на спиралата на ДНК. Без вода нямаше да има спирала и без вода тя не би работила.
Само във водата започва своя живот всяко семе, всеки ембрион. Околоплодните води участват в неговото развитие и съхранение.
Именно заобикалящата ни вода, подобно на универсален компютър, разкрива всяка биологична програма. И само водата може да я промени. Случва се нещо, за което казват: „Виж, това е ново!”. Но то вече се е случвало през отминалите векове. В „Еклесиаст” пише: „И взе свежи клонки уж от бяла топола, бадем и кестен. И като изряза ивици от тях, оголи бялата вътрешност. И сложи клонките в коритата на водопоя, където пият вода овцете. И се възбудиха овцете и зачеваха там. И се раждаха овце на ивици, на петна и пъстри.”



Тагове:   завист,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 243525
Постинги: 33
Коментари: 278
Гласове: 809
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031